Offline NDNV Media Hub

Tokom proteklih trideset godina, NDNV je svoj rad vezivao i za prostor u kojem su se nalazile njegove kancelarije. Taj prostor je uvek bio i ostao mesto okupljanja novinara, ali ne samo njih, već i velikog dela nevladinog sektora iz Novog Sada i Vojvodine, kao i stručnjaka, poznatih ličnosti i mladih.

Današnje moderno opremljene kancelarije NDNV nalaze se na novosadskom SPENSU (Sportski i poslovni centar Vojvodina), i dizajnirane su tako da u najvećoj meri budu na usluzi svima koji se bave medijima, novinarstvom ili kreativnim poslom. Sada su prostorije NDNV Media Hub-a postale otvorene za nove medijske biznis poduhvate, za sprovođenje projekata i organizaciju događaja, poput press konferencija, treninga, radionica, snimanja i live emitovanja.

Za organizaciju događaja dostupni su paketi po satu i paketi prilagođeni potrebama klijenata.

Pored sale za organizovanje događaja, u novom modernizovanom prostoru NDNV Media Hub-a, dostupan je co-working prostor, sa radnim stanicama opremeljenim najsavremenijom opremom i softverskim rešenjima za sprovođenje bilo koje vrste novinarskog i kreativnog posla. Uz prostor koji je dizajniran da bude fleksibilan i mobilan, dobijate i zajednicu koja radi zajedno u istom prostoru da bi se razvijala i rasla.

Co-working prostor dostupan je u dnevnoj, nedeljnoj, mesečnoj i godišnjoj članarini.

Dostupan je i “Podcast ćošak” za produkciju jedne od najpopularnijh audio formi. Prostorije su dostupne za iznajmljivanje, korišćenje i produkciju prema zahtevima klijenata.

Proizvodi koji su nastali kao rezultat saradnje u okviru NDNV Media Hub:

• Serijal podcasta Reaguj!

• Serijal podcasta Agrosmart

• Serijal podcasta Krenule smo

Sav prihod koji se ostvaruje od naplate članarina za organizaciju događaja i upotrebu co-working prostora biće uložen u podizanje kapaciteta organizacije i ulaganja u tehničku opremu i infrastukturu kako bi svi korisnici prostora mogli da rade u savremenijem okruženju i zajedno rastu.